شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 360666
۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
شهید لک زایی

حوزه/ شهید لکزایی، بسیاری از اهل تسنن را مستبصر کرد و این افراد در دفاع مقدس شهید شدند که برخی از این شهدا از شهدای بسیار بزرگ ما بودند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، یوسف کی خواه، از همرزمان شهید لکزایی پیش از ظهر امروز در سومین همایش حبیب دلها، در تالار همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: در خردادماه سال 1357 به همراه یکی از دوستان پس از پایان خدمت، در قم حاضر شدیم تا انقلاب اسلامی را پاسداری کنیم.

وی افزود: در سال 62 به لحاظی که شهید لکزایی از نظر اخلاقی بسیار والا بودند با ایشان دوست شدیم و سپس در بسیج زابل با هم به همکاری پرداختیم.

همرزم شهید لکزایی با اشاره به آیه و نرید ان نمن.. گفت: خداوند بیان می کند که این زمین به دست مستضعفان خواهد افتاد؛ مستضعفان در این دنیا ضعیف خلق نشدند، بلکه آنها را به استضعاف کشاندند.

کی خواه اظهارکرد: حال می خواهیم نتیجه بگیریم که وقتی خداوند می خواهد مستضعفین را حاکم و وارث خود گرداند، این مستضعفین چه ویژگی هایی داشتند که بدانیم در آینده باید چند دسته از مردم را در این زمینه بازشناسی کنیم.

کی خواه اظهارکرد: این فرمانده سپاه مالک هیچ چیزی در این دنیا نبود و همیشه سعی می کرد با همین وضعیت ساده زندگی کند، به همین دلیل است که وی این همه دوست‌دار پیدا کرده است.

وی افزود: ایشان وقتی که در لباس پاسداری حاضر شد دیپلم هم نداشت زیرا بیشتر وقت خود را برای کمک به پدر و مادر خود حتی در قالی بافی سپری کرده بود؛ لذا باید این بزرگان را که از عمق فقر این اجتماع با توکل به خدا و روح بزرگ خود به سرداری رسیدند، الگوی خود قرار دهیم.

در ادامه این مراسم دکتر دانش شهرکی نیزگفت: شهید لکزایی نمونه بارز و کامل یک شهید مسلمان بود.

وی افزود: بنده از سالهای 57 تا 64 در خدمت ایشان در سپاه زابل حضور داشتیم؛ باید گفت که شهید لکزایی پیش از اینکه سردار فاتح و جانباز و رزمنده بزرگ و شیعه آل علی(ع) باشد، سردارساز بود.

استاد دانشگاه قم بیان کرد: ایشان سردارساز و شهید ساز و شیعه پرور بود؛ ایشان در سخت ترین روزهای جنگ با مرارت ها و سختی های بسیار در روستاهای سیستان می گشتند تا برای جنگ سرباز پیدا کنند.

شهرکی خاطرنشان کرد: این شهید شبانه روز و بدون هیچ امکاناتی در روستاها می گشتند تا چند نیروی بسیجی مستعد را شناسایی کنند و به مناطق جنگی اعزام کنند که این بین بنده 15 سردار جنگ را به یاد دارم که بسیاری از آنها در جنگ شهید شدند.

وی افزود: بنده شاهد بودم بسیاری از اهل تسنن را مستبصر کرد و در دوران دفاع مقدس هم شهید شدند، به طوری که برخی از این شهداء از شهدای نام‌آور هستند.

استاد دانشگاه قم بیان کرد: ایشان به دنبال نام نبود، بلکه به دنبال رسم سازی بود؛ شهید لکزایی یکی از بزرگانی بود که هیچ گاه امربه معروف و نهی از منکر را فراموش نکردند.

شهرکی خاطرنشان کرد: شهید لکزایی آمر به آن چیزی بود که ابتدا، خود به آنچه که می‌گفت عمل می‌کرد؛ ایشان در فرماندهی خود نیز چنین بودند و ایشان در مانورها همیشه در جلوی سربازان حرکت می کردند و اعتقاد داشتند که باید به آنچه به آنها امر می کنم معتقد باشم تا این سخن به دل بسیجی بنشیند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha